Header VacancyLandingPage

Consultancy

Een sparringpartner voor ondernemers. Dát is onze afdeling consultancy. We nemen taken uit handen op het moment dat een ondernemer hier niet de kennis en kunde voor in huis heeft. Je kunt hierbij denken aan advies bij arbeidsrechtelijke geschillen, ondersteuning bij de salarisadministratie, personeelsadvies en het creëren van inzicht bij pensioenzaken.

Naamloos 22
Naamloos 1
Juridische dienstverlening

Onze juridische afdeling, gevestigd in zowel Helmond als Eindhoven, adviseert ondernemers op het gebied van arbeids-, ondernemings- en contractenrecht. We streven ernaar juridische kwesties op een effectieve, pragmatische manier op te lossen. Samen bereiken we zakelijke doelen! 

Naamloos 25
Salarisadministratie

Op onze Salarisadministratie zijn zeven werknemers werkzaam die vanuit beide vestigingen opereren. We nemen de volledige loonadministratie voor ondernemers - die dit aan ons uitbesteed hebben - uit handen. Van het opmaken van loonstroken tot de aangifte van de loonbelasting. We zijn hét verlengstuk van hun onderneming.

Naamloos 23
Personeelsadvies

Onze consultancy afdeling bestaat uit zeven collega's welke zowel vanuit Helmond als Eindhoven werken. We zijn gespecialiseerd in personeelsadvies en procesoptimalisaties - met de focus op het verbeteren van bedrijfsprestaties.

Naamloos 3
Pensioenadvies

Op de afdeling pensioenadvies zijn drie werknemers werkzaam die vanuit Helmond werken. We hebben - als één van de weinige pensioenadviespraktijken - een vergunning van de AFM voor het onafhankelijk adviseren en bemiddelen in pensioen en inkomensvoorzieningen. We brengen de complexe pensioenmaterie terug tot een helder en begrijpelijk verhaal - zodat een ondernemer weer grip én inzicht krijgt. Niet alleen op zijn of haar pensioen, maar ook op dat van de medewerkers.

Cta Small blue
De Code Paper sheets in levitation on white background 3 D icon 3 0a909f29 7cd2 420e ad7d b8f59a934197 2
Open sollicitatie
Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Stuur ons een open sollicitatie en wie weet is er een klik!