Header VacancyLandingPage

Consultancy.

Als ondernemers willen veranderen, qua doelstellingen, bedrijfsvoering of op een ander vlak en zelf niet de tijd en kunde hiervoor in huis hebben, dan kunnen zij terecht bij Wesselman Consultancy.

Wesselman Consultancy zorgt voor een opgeruimde organisatie, montere medewerkers en contente cliënten. Die drie-eenheid is het fundament onder alles wat wij doen. Onze doelstelling is om de beste adviseur voor (familie)bedrijven én de beste werkgever te zijn. Met de expertise van Wesselman Consultancy zijn wij in staat om als onafhankelijk adviseur onze ondernemers daadwerkelijk te laten excelleren.

Naamloos 22
Naamloos 1
Juridische dienstverlening.

Onze juridische adviespraktijk bestaat uit vier medewerkers. Zij zijn alle werkzaam vanuit beide vestigingen. Heel gemakkelijk, want dat geeft de mogelijkheid om direct met elkaar te schakelen over zaken die waarschijnlijk niet lang kunnen blijven liggen.

Onze juristen denken structureel mee over de vorm én inhoud van bedrijf(sprocessen) en zijn gespecialiseerd op de volgende rechtvormen:

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Contractenrecht
Naamloos 25
Salarisadministratie.

Op onze Salarisadministratie zijn zowel Salarisadministrateurs als -adviseurs werkzaam. Zij werken allen vanuit onze vestiging in Helmond en nemen de volledige loonadministratie uit handen; van de loonstroken, arbeidscontracten tot de aangifte loonbelasting.

Naamloos 6
Proces & innovatie.

.

Naamloos 8
Strategie & organisatie.

.

Naamloos 3
Pensioenadvies.

Wesselman Pensioenadviseurs B.V. heeft - als één van de weinige pensioenadviespraktijken - een vergunning van de AFM voor het onafhankelijk adviseren en bemiddelen in pensioen en inkomensvoorzieningen.

De Wesselman Pensioenadviseurs weten de complexe pensioenmaterie terug te brengen tot een helder en begrijpelijk verhaal, zodat de ondernemer weer grip en inzicht krijgt op zijn/haar pensioen en die van van zijn/haar medewerkers.

Cta Small blue
De Code Paper sheets in levitation on white background 3 D icon 3 0a909f29 7cd2 420e ad7d b8f59a934197 2
Open sollicitatie
Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Stuur ons een open sollicitatie en wie weet is er een klik!