Header VacancyLandingPage

Fiscaal advies

Wesselman is van oorsprong een fiscaal advieskantoor en dat is nog steeds op diverse fronten voelbaar. We zijn een erkend NOB-belastingadvieskantoor en staan ondernemers bij met concreet en betrouwbaar advies. We anticiperen op alle fiscale onderwerpen die ze nu en later tegenkomen. Je kunt hierbij denken aan loonheffingen, due diligence onderzoeken en omzet- en overdrachtsbelasting.

Naamloos 334
Naamloos 21
Aangifte praktijk

In onze aangiftepraktijk zijn ongeveer zes medewerkers werkzaam die zowel vanuit Helmond als Eindhoven opereren. We nemen de aangifte inkomsten- en vennootschapsbelasting uit handen. Deels óf helemaal. We controleren aanslagen, verwerken aanpassingen op voorlopige aanslagen of maken bezwaren. En, uiteraard houden we de geldende wet- en regelgeving goed in de gaten.

Naamloos 8
Fiscale adviespraktijk

In onze fiscale adviespraktijk zijn ongeveer twintig medewerkers werkzaam. We opereren als één team, werken zowel in Helmond als Eindhoven en adviseren onze klanten bij uiteenlopende vraagstukken. Van btw tot internationaal ondernemen en van estate planning tot de aangifte inkomstenbelasting. Samen maken we ondernemers wegwijs in de wereld van het belastingadvies.

Cta Small orange
De Code Paper sheets in levitation on white background 3 D icon 3 0a909f29 7cd2 420e ad7d b8f59a934197 2
Open sollicitatie
Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Stuur ons een open sollicitatie en wie weet is er een klik!