Header VacancyLandingPage

Accountancy

De afdeling Accountancy verzorgt de financiële processen van ondernemers – die deze aan ons uitbesteed hebben. Je kunt hierbij denken aan het boeken van administraties, het zorgdragen voor tussentijdse cijfers en het ondersteunen bij (pre-)audit werkzaamheden.


Naamloos 2
Naamloos 4
Controlepraktijk

In onze Controlepraktijk, die onder toezicht van de AFM staat, zijn ongeveer vijfentwintig medewerkers werkzaam. Ze opereren als één team en werken over de vestigingen heen. Ieder jaar starten er verschillende (beginnend) Assistent Accountants hun carrière bij Wesselman. Mooi, want zo kunnen wij de groei van onze medewerkers borgen! We werken in wisselende teams en je mag zowel voor nationale als internationale klanten aan de slag. Samen zorgen jullie voor een goede controle van de jaarrekeningen!

Naamloos 32
Samenstelpraktijk

In onze Samenstelpraktijk zijn ongeveer vijfentwintig medewerkers werkzaam. Ze werken vanuit beide vestigingen en opereren – net als onze collega’s op de controlepraktijk – als één team. De dienstverlening gaat natuurlijk veel verder dan het samenstellen van de jaarrekening. We adviseren onze klanten, op basis van actuele cijfers en ontwikkelingen binnen de branche. Van het verbeteren van prestaties tot het terugdringen van onnodige risico’s. Belangrijkste uitgangspunt daarbij? De persoonlijke relatie met de klant en de ambities van de ondernemer.

Naamloos 18
Accounting | Outsourcing

Binnen het team Accounting | Outsourcing zijn ongeveer zestien medewerkers werkzaam die zowel vanuit Helmond als Eindhoven opereren. Ze verzorgen de financiële processen van ondernemers die deze aan ons uitbesteed hebben. Je kunt hierbij denken aan het boeken van administraties, het zorgdragen voor tussentijdse cijfers en het ondersteunen bij (pre-)audit werkzaamheden.

Cta Small blue
De Code Paper sheets in levitation on white background 3 D icon 3 0a909f29 7cd2 420e ad7d b8f59a934197 2
Open sollicitatie
Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Stuur ons een open sollicitatie en wie weet is er een klik!