Header VacancyLandingPage

Accountancy.

Onze afdeling Accountancy verzorgt de financiële processen van ondernemers die deze aan ons uitbesteed hebben. Daarbij kan onder andere gedacht worden aan het boeken van financiële administraties, zorgdragen voor tussentijdse cijfers en het ondersteunen van pre-audit werkzaamheden. Accounting | Outsourcing is gevestigd op onze locatie in Helmond.

Naamloos 2
Naamloos 4
Controlepraktijk

In onze Controlepraktijk, die onder toezicht van de AFM staat, zijn ongeveer 25 medewerkers werkzaam die opereren als één team; er wordt ‘over de vestigingen heen’ gewerkt. Ieder jaar starten er weer meerdere (beginnend) Assistent-Accountants hun loopbaan bij ons zodat de doorgroeimogelijkheden van alle medewerkers gewaarborgd blijft. Je werkt steeds in wisselende teams en voor zowel nationale als internationale klanten, waardoor je altijd met verschillende collega’s van alle niveaus samenwerkt.

Naamloos 32
Samenstelpraktijk

In onze Samenstelpraktijk zijn ongeveer 25 medewerkers werkzaam die eveneens opereren als één team en vanuit beide vestigingen werken. Onze dienstverlening gaat natuurlijk veel verder dan het samenstellen van de jaarrekening. Wesselman is een fullservice kantoor met een sterke adviespraktijk. Op basis van actuele cijfers en ontwikkelingen adviseren wij onze cliënten realtime over het verbeteren van prestaties en het terugdringen van onnodige risico’s. Belangrijkste uitgangspunten daarbij zijn altijd de persoonlijke relatie met en ambities van de ondernemer.

Naamloos 18
Accounting | Outsourcing

Onze afdeling Accounting | Outsourcing verzorgt de financiële processen van ondernemers die deze aan ons uitbesteed hebben. Daarbij kan onder andere gedacht worden aan het boeken van financiële administraties, zorgdragen voor tussentijdse cijfers en het ondersteunen van pre-audit werkzaamheden. Accounting | Outsourcing is gevestigd op onze locatie in Helmond.

Cta Small blue
De Code Paper sheets in levitation on white background 3 D icon 3 0a909f29 7cd2 420e ad7d b8f59a934197 2
Open sollicitatie
Staat jouw ideale vacature er niet bij?

Stuur ons een open sollicitatie en wie weet is er een klik!