Over Wesselman

In het kort

Wesselman Accountants | Adviseurs is een toonaangevend, fullservice accountants- en advieskantoor met vestigingen in Eindhoven en Helmond. Van start tot overdracht, nationaal of internationaal; Wesselman adviseert, ondersteunt en begeleidt haar cliënten bij ieder fiscaal, juridisch en financieel vraagstuk.

Bij Wesselman zijn zo’n 140 generalisten en specialisten werkzaam, verdeeld over diverse disciplines. Doordat wij verschillende diensten onder één dak bieden, hebben wij altijd de totale positie van een onderneming in het vizier en zijn wij in staat om snel de best passende oplossingen te bieden.

Werken bij Wesselman betekent werken met collega’s die hoogwaardige kennis en kunde objectief combineren met diepgaande persoonlijke interesse en betrokkenheid en er continu naar streven zichzelf verder te ontwikkelen. Wij verwachten van jou een hoge mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid, maar je kunt altijd rekenen op de steun van jouw collega’s.

Visie

Gelukkige, passievolle medewerkers die als een zakelijke vriend zijn voor de vragen van morgen.

Missie

We willen samen sparren en je een luisterend oor bieden, je verhelderende en confronterende vragen stellen om een omgeving te creëren waarin we samen kunnen reflecteren. Je verrijken met nieuwe inzichten die we vervolgens samen vertalen naar concrete acties. We willen een baken zijn voor onze zakelijke vrienden; zodat jij je kunt focussen op dat wat joú drijft. 


Meer weten over werken bij Wesselman?

Milou Kutscha

Milou Kutscha maakt graag kennis met jou!

Heb je een vraag? Neem direct contact op!

We maken graag persoonlijk kennis met jou. Stuur een mail