Header ContentPage

Over Wesselman.

Wesselman Accountants | Adviseurs is een toonaangevend, fullservice accountants- en advieskantoor met vestigingen in Eindhoven en Helmond. Van start tot overdracht, nationaal of internationaal; Wesselman adviseert, ondersteunt en begeleidt haar cliënten bij financiële en consultancy vraagstukken.

Naamloos 23
Naamloos 35
Foto Wim Roefs 8783
DSC 9695
Je kunt altijd op ons rekenen.

Bij Wesselman zijn zo’n 140 generalisten en specialisten werkzaam, verdeeld over diverse disciplines. Doordat wij verschillende diensten onder één dak bieden, hebben wij altijd de totale positie van een onderneming in het vizier en zijn wij in staat om snel de best passende oplossingen te bieden.

Werken bij Wesselman betekent werken met collega’s die hoogwaardige kennis en kunde objectief combineren met diepgaande persoonlijke interesse en betrokkenheid. Ze streven ernaar zich steeds verder te ontwikkelen. We verwachten dat je zelfstandig bent en goed met verantwoordelijkheden om kunt gaan, máár je kunt natuurlijk altijd rekenen op de steun van jou collega's. We doen het tenslotte allemaal samen! 

Statistics orange
De Code cute briefcase orange 1
1979

Ontstaan

2

Vestigingen

140

Medewerkers

+ 1.500

Klanten

Naamloos 28
Onze kernwaarden.

Energiek

Je haalt uit een samenwerking wat je erin stopt. We werken met veel energie en enthousiasme aan onze gezamenlijke dromen.

Gastvrij

Collega's en klanten voelen zich thuis bij ons. We zijn persoonlijk betrokken en oprecht geïnteresseerd in elkaar.

Kwaliteit

Onze klanten mogen rekenen op een kwaliteitsgerichte cultuur. De samenwerking is gestoeld op een hoog kennisniveau in onze algemene praktijk én onze specialisaties.

Verbindend

Als team koesteren we de relatie met klanten. Een vast klantteam haakt een netwerk van gespecialiseerde collega's aan zodra het nodig is.

Nederland 2023 2024
Wesselman is een Worldclass Workplace!

We zijn, door onze feedbackpartner Effectory, uitgeroepen tot World-class Workplace! Een prachtige titel die we – volledig – te danken hebben aan onze eigen mensen. Het werkgeverschap & de medewerkers bevlogenheid werden bovengemiddeld door hen gewaardeerd. De inzichten uit de survey bieden ons de kans om nog beter naar onze mensen te luisteren, van hen te leren en de organisatie te blijven verbeteren!

Quotes
Meer weten?
De verhalen van onze medewerkers.
Naamloos 51
"Het helpen van anderen geeft mij energie; of het nu een klant, leverancier of collega is."
Dianne Kartadi - Maas
Secretaresse
Robbin Kühl
"Binnen onze grote, internationale praktijk werken we voor interessante klanten aan mooie klussen. Dat is best uniek voor een middelgroot kantoor!"
Robbin Kühl
Belastingadviseur
 • Naamloos 51
  "Het helpen van anderen geeft mij energie; of het nu een klant, leverancier of collega is."
  Dianne Kartadi - Maas
  Secretaresse
 • Robbin Kühl
  "Binnen onze grote, internationale praktijk werken we voor interessante klanten aan mooie klussen. Dat is best uniek voor een middelgroot kantoor!"
  Robbin Kühl
  Belastingadviseur
Cta Small green
De Code coffee cup 3 D clay rendering 3d isometric clean backgrou 7ce58d42 54ae 4bd9 b51f 57151de39e6d 2
Contact
Benieuwd of er een klik is?

Er is maar een manier om er achter te komen..