Stagemogelijkheden

Wil jij na het opdoen van de theorie zelf ervaren hoe het er in de praktijk aan toegaat? Ben je op zoek naar een meeloopstage of een afstudeerstage of heb je een specifieke opdracht die je graag bij een middelgroot accountants- en advieskantoor wil uitvoeren? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wesselman stelt jaarlijks meerdere stageplaatsen ter beschikking voor studenten uit verschillende studierichtingen en studiejaren. Onder leiding van een vaste mentor laten wij je kennismaken met alle facetten van het vak en begeleiden wij je bij het bereiken van jouw doelen.

Wil jij in aanmerking komen voor een van deze stageopdrachten? Solliciteer dan hieronder.

Meelopen?

Graag bieden wij ambitieuze (aankomend) studenten de mogelijkheid om gedurende een bepaalde periode met een van onze professionals mee te lopen. Je kunt op deze manier kennismaken met het vak en met onze organisatie!

Open sollicitatie stage

Onze deur staat altijd open voor energieke persoonlijkheden die graag bij Wesselman aan de slag willen. Ook als de door jou gewenste stageopdracht niet in bovenstaand rijtje staat, komen wij graag in contact met jou!


Heb je een vraag over werken bij Wesselman?

Lidwien Verbakel

Lidwien Verbakel helpt je graag verder

Heb je vragen over een van de stages?

Neem dan contact op met ons kantoor Stuur een mail