Voor studenten

Wil jij na het opdoen van de theorie zelf ervaren hoe het er in de praktijk aan toegaat? Ben je op zoek naar een meeloopstage of een afstudeerstage of heb je een specifieke opdracht die je graag bij een middelgroot accountants- en advieskantoor wil uitvoeren? Of ben misschien je op zoek naar een werkstudentschap? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wesselman stelt jaarlijks meerdere plaatsen ter beschikking voor studenten uit verschillende studierichtingen en studiejaren. Onder leiding van een vaste mentor laten wij je kennismaken met alle facetten van het vak en begeleiden wij je bij het bereiken van jouw doelen.

Wil jij in aanmerking komen voor een meeloopstage, afstudeerstage of werkstudentschap? Solliciteer dan hieronder.

Controlepraktijk

Zoek jij een meeloop- of afstudeerstage in de Controlepraktijk? Of wil je misschien ervaring op doen naast je studie als werkstudent? Op onze Controlepraktijk verricht je werkzaamheden in verschillende teams, zowel op kantoor als bij cliënten. De Controlepraktijk bestaat uit 21 collega's die jouw graag de kneepjes van het vak leren. Naast meewerken heb je ook de mogelijkheid om een onderzoek te doen waarbij je goede begeleiding krijgt. Lijkt het jou leuk om bij onze Controlepraktijk stage te lopen?

Samenstelpraktijk

Zoek jij een meeloop- of afstudeerstage bij de Samenstelpraktijk? Of wil je graag als werkstudent aan de slag? Bij Wesselman krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen! De Samenstelpraktijk bestaat uit 12 collega's die jou met veel plezier begeleiden. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een onderzoek uit te voeren. 

Accounting | Outsourcing

Wil jij ervaring op doen met het verlenen van administratieve diensten?  Vind je het leuk om te werken met nationale én internationale klanten? Als je stage komt lopen bij de afdeling Accounting | Outsourcing houd je je bezig met het beoordelen van financiële administraties alsmede het coördineren van de financiële werkzaamheden. Je kijkt en werkt mee met het opstellen en vastleggen van de financiële specificaties, voorbereiden van de aangiften omzetbelasting alsmede het opstellen van financiële rapportages en jaarrekeningen. Een stage bij Accounting | Outsourcing is interessant als je bezig bent met een mbo-4 of hbo-opleiding.  Wil jij leren hoe je de financiële administraties van onze klanten met beide handen aanpakt?

Fiscaal

Onze Fiscale Adviespraktijk biedt jou tal van mogelijkheden. Zo kan je meekijken- en werken met het opstellen van eenvoudige aangiften en het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden voor belastingadviezen. Je hebt de mogelijkheid om als werkstudent aan de slag te gaan en daarnaast kan je afstuderen bij onze Fiscale Adviespraktijk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een onderzoek uit te voeren tijdens jouw stage. Hiervoor krijg je de nodige begeleiding vanuit onze collega's uit de praktijk. Daarnaast hebben wij ook ons eigen Bureau Vaktechniek waarmee we je extra begeleiding kunnen bieden. We kijken tijdens jouw stage naar waar jouw interesses liggen en naar waar jij het beste past. Hebben wij jouw interesse gewekt?

Juridisch

Ben jij op zoek naar een Juridische stage of wil je aan de slag als werkstudent? Bij Wesselman zijn er genoeg mogelijkheden! Het Juridisch team bestaat uit de Manager, een Junior Jurist en een werkstudent Juridisch. Doordat het team klein is, zijn de lijntjes kort. Hierdoor krijg jij de kans om veel kennis en ervaring op te doen.

Consultancy

Adviseren, bedrijfsstrategieën optimaliseren en ondersteunen bij de implementatie. Krijg jij hiervan een glimlach op je gezicht? Wij ook! Zit jij in het laatste jaar van je hbo- of wo opleiding richting HRM of bedrijfskunde? Zoek jij een unieke stage in HRM of Business Consultancy? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een gezellig team met een enorme groeiambitie waar je veel kan leren. Je gaat meewerken en daarnaast is er voldoende ruimte om eventueel je onderzoek te doen. Hebben wij je interesse gewekt? 

Open sollicitatie stage

Onze deur staat altijd open voor energieke persoonlijkheden die graag bij Wesselman aan de slag willen. Ook als de door jou gewenste stageopdracht er niet tussen staat, komen wij graag in contact met jou!


Heb je een vraag over werken bij Wesselman?

Milou Kutscha

Milou Kutscha helpt je graag verder

Heb je vragen over een van de stages?

Neem dan contact op met ons kantoor Stuur een mail