Case orange
Medewerkers vertellen

“Ik startte als stagiaire op de controle afdeling, máár mocht ook ervaring opdoen binnen de samenstelpraktijk. Dat laatste was een schot in de roos.”

Suzan Smeets maakte vier jaar geleden kennis met Wesselman en is inmiddels niet meer weg te denken uit het team. “Ik startte als stagiaire op de controleafdeling, máár mocht ook ervaring opdoen binnen de samenstelpraktijk. Dat laatste was een schot in de roos.”

Haar bachelor was al snel binnen, maar ze was nog niet klaar met studeren en besloot zich in te schrijven voor de post bachelor tot MKB-accountant. "De theorie zit erop en in november ben ik gestart met mijn praktijkopleiding,” vertelt Suzan. “Van trainingsdagen van het SRA tot het schrijven van mijn POP-plan. Heel leerzaam – zeker in combinatie met mijn rol bij Wesselman!

Medewerker(s) sinds 2020
Functie Assistent Accountant
Case Graphic orange Suzan
Case

Wat is het meest waardevolle dat je bij Wesselman hebt geleerd?

“Plannen,” antwoord ze vastberaden. “Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen planning. Dat is heel fijn, maar je moet wel goed met die vrijheid omgaan. Je probeert het uiteraard zo goed mogelijk te doen, ook in het belang van het team. Op het moment dat een deadline niet haalbaar blijkt, kijken we samen hoe verder. Er zit vierentwintig uur in een dag en niet alles heeft evenveel prioriteit. Ik moet heel eerlijk bekennen dat het een uitdaging blijft.”

Welk beeld dat je van tevoren van dit werk óf bedrijf had, bleek in de praktijk heel anders te zijn?

“Ik dacht altijd dat kantoren heel formeel en stijf waren,” geeft ze eerlijk toe. “Máár, Wesselman is dat helemaal niet. Het is hier heel gezellig – en dat draagt bij aan mijn werkgeluk.

En het team? Daar ben ik ook nieuwsgierig naar!

“Ook dat is heel fijn! Ik ben een open boek, máár ook als ik niet uitspreek hoe het met me gaat, weten collega's dat perfect aan te voelen. Ze helpen me graag, bieden de begeleiding die ik nodig heb en vinden het mooi als ik groei binnen mijn rol! Ze doen veel voor me. Als ze vragen of ik een keer over wil werken, doe ik dat ook met alle liefde."

Een warm nest dus?

“Zeker weten,” antwoord ze direct. "We zoeken overigens nog Assistent Accountants ter versterking van het team. Young professionals die graag wil leren en nieuwsgierig zijn, máár ook zijn of haar hand uit durven te steken. We vinden het belangrijk dat we op iemand kunnen bouwen. En... in is voor gezelligheid,” zegt ze met een knipoog.

38ba8cb157ba947c75d58f0726e1e608
Een vraag voor Suzan Smeets?

Neem gerust contact op met onze expert.

Gerelateerde verhalen