Case orange
Medewerkers vertellen

Jasper: "Doordat alles plaatsvindt in een warme en persoonlijke sfeer en er een goede balans tussen werk en privé is, is het voor mij elke dag weer een plezier om bij Wesselman te werken."

"Doordat alles plaatsvindt in een warme en persoonlijke sfeer en er een goede balans tussen werk en privé is, is het voor mij elke dag weer een plezier om bij Wesselman te werken."

Medewerker(s) sinds 2014
Functie Junior Manager Audit
Case Graphic orange Foto wim roefs 4684
Case

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Jasper Dielis, geboren in Veldhoven, maar opgegroeid in Eindhoven. Nadat ik mijn Vwo-diploma heb behaald ben ik gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg. Hier heb ik achtereenvolgens mijn Bachelor Bedrijfseconomie en mijn Master in Accounting behaald. Gelijktijdig met mijn start bij Wesselman ben ik begonnen met de post-masteropleiding Accountancy waarbij ik 4 dagen in de week werkte en op vrijdags college volgde. In de zomer van 2017 heb ik deze opleiding afgerond. Momenteel bevind ik me in het laatste semester van de RA-opleiding en ben ik doorgegroeid naar de functie van Controleleider.  

Waarom Wesselman?

Tijdens mijn studie heb ik meerdere in-house dagen van verschillende kantoren bijgewoond, zowel van de big four als van de middelgrote kantoren. Hierbij werd het voor mij duidelijk dat een middelgrootkantoor beter bij mij past en ben ik in contact gekomen met Wesselman. Wesselman kon mij bieden wat ik zocht: een hoge mate van professionaliteit in combinatie met een warme en persoonlijke benadering, oog voor ontwikkeling en een relaxte werksfeer met veel werkplezier. Er zijn een aantal aspecten die ik erg leuk vind aan het werken binnen de controlepraktijk van Wesselman. Ten eerste krijg je bij uiteenlopende bedrijven een uniek kijkje in de keuken. Wat is de strategie? Hoe houden ze de onderneming in control? Wat is het personeelsbeleid? Elk bedrijf is weer anders en heeft zijn eigen kenmerken. Tevens voer je gesprekken met de CEO’s en CFO’s en kom je alles te weten over hun visie en doelstellingen.

Ten tweede spreekt de afwisseling van de werkzaamheden en het werken in teamverband mij erg aan. Binnen de controlepraktijk van Wesselman werken we in afwisselende teams (meestal 3 tot 6 collega's), strekt de klantenportefeuille zich uit over sterk uiteenlopende branches en groottes, heb ik te maken met nationale en internationale klanten, wissel ik werkdagen op kantoor af met werkdagen op locatie bij de klant of vanuit thuis en voer ik naast jaarrekeningcontroles ook andere opdracht uit zoals subsidiecontroles, beoordelingsopdrachten en samenstelwerkzaamheden. Dat dit alles plaatsvindt in een warme en persoonlijke sfeer en er een goede balans is tussen werk en privé maakt het voor mij elke dag weer een plezier om bij Wesselman te werken.

Wat zijn de mogelijkheden bij Wesselman voor afgestudeerden?

Werken bij Wesselman is een goede stap voor gemotiveerde en ambitieuze professionals. Wesselman investeert voortdurend in het talent, kennis en kunde van zijn medewerkers. Zo kun je meerdere interne opleidingen volgen, zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied. Daarnaast krijg je bij Wesselman een mentor toegewezen die fungeert als coach en waarbij je al je vragen kwijt kunt. Wesselman biedt een marktconform salaris, betaalt je studie en voorziet je van een leaseauto, zakelijke telefoon en een eigen laptop.

Ieder jaar starten meerdere geslaagden van de middelbare school of pas-afgestudeerden hun carrière bij Wesselman. Zij combineren het werken bij Wesselman met hun opleiding (bachelor, master of post-master). Er staan een aantal vacatures open dus ook jij kunt je carrière bij Wesselman starten. Kijk gerust eens rond op onze website en wie weet zien we je snel bij Wesselman!

Efa93baef438d51c65d940dc2bc608a7
Een vraag voor Jasper Dielis?

Neem gerust contact op met onze expert.

Gerelateerde verhalen