Case orange
Medewerkers vertellen

Erwin Toonders over werken bij Wesselman

"Er wordt hard gewerkt bij Wesselman, maar er is ook tijd voor 'n dolletje.

Medewerker(s) sinds 2015
Functie Relatiebeheerder
Case Graphic orange Foto wim roefs 0035
Case

Wie ben jij en wat is jouw studieachtergrond?

Mijn naam is Erwin Toonders, 29 jaar oud en ik woon in Someren. Na het behalen van mijn HAVO-diploma ben ik bedrijfseconomie/ accountancy gaan studeren aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. In het derde jaar van de opleiding heb ik gekozen voor de richting 'accountancy'. Met name de diversiteit van klanten en hun vraagstukken spraken mij erg aan. Na het afronden van deze opleiding ben ik twee jaar werkzaam geweest bij een ander kantoor waar ik voornamelijk agrarische klanten bediende. Ik heb daar een goede boekhoudkundige basiskennis opgedaan. Begin 2015 heb ik de theoretische opleiding tot Accountant- Administratieconsulent (AA) behaald. Ongeveer gelijktijdig met het behalen van deze opleiding heb ik de overstap gemaakt naar Wesselman. Eind 2016 ben ik gestart met de praktijkstage AA, inmiddels heb ik het derde jaar hiervan bijna afgerond.

Waarom Wesselman?

Naarmate ik meer werkervaring opdeed, groeide mijn behoefte om MKB-ondernemingen te gaan bedienen. De diversiteit van de activiteiten van deze ondernemingen sprak mij erg aan. Daarnaast was ik op zoek naar een kantoor dat mij voldoende mogelijkheden kon bieden om de praktijkstage AA te volgen en waar tevens voldoende doorgroeimogelijkheden waren. Ik vind het belangrijk binnen een organisatie dat er een persoonlijke benadering is en ook aandacht voor het werkplezier. Op basis van mijn behoeften ben ik gaan rondkijken in mijn woonomgeving en zo’n 5 jaar geleden met Wesselman in contact gekomen. Tijdens de sollicitatieprocedure voelde ik meteen dat Wesselman voldeed aan mijn wensen.

Wat vind je het leukst aan werken bij Wesselman?

Het leuke aan werken bij Wesselman vind ik de grote diversiteit aan cliënten waarbij iedereen voldoende vrijheid krijgt om zich te ontwikkelen. In overleg wordt er gekeken welke cliënten het beste bij jou passen zodat iedereen bezig kan zijn met werkzaamheden en cliënten waar hij/ zij gelukkig van wordt. Er zijn diverse ontwikkelmogelijkheden binnen Wessselman, met aandacht voor zowel de vakinhoudelijke als de persoonlijke ontwikkeling. Er wordt tijd gemaakt voor een goede begeleiding, maar je staat zélf aan het roer van je loopbaan. Daarnaast spreekt de informele sfeer onder de collega’s bij Wesselman mij erg aan. Er wordt hard gewerkt maar er is ook tijd voor een dolletje. Er worden ook leuke activiteiten georganiseerd voor medewerkers. Zo gaan we dit jaar met heel Wesselman naar Kaprun; een trip waar ik erg naar uitkijk! 

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Per 1 januari heb ik de stap van gevorderd assistent accountant naar relatiebeheerder gezet. De komende jaren wil ik mij als relatiebeheerder verder ontwikkelen. Daarnaast wil ik mijn praktijkopleiding AA afronden waardoor ik in de toekomst hoop door te groeien naar verantwoordelijk accountant.

Dc2dfe54bd7739c3e184f69dc42d9f9f
Een vraag voor Erwin Toonders?

Neem gerust contact op met onze expert.

Gerelateerde verhalen