Case orange
Medewerkers vertellen

Dennis Vaas over werken bij Wesselman

"Er is echt oog voor de mens, er wordt gekeken naar de persoon achter de werknemer. Bij Wesselman ben je geen nummertje.

Medewerker(s) sinds 2017
Functie Supervisor Audit
Case Graphic orange Naamloos 10
Case

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Dennis Vaas, 28 jaar en geboren en getogen in Weert. Inmiddels woon ik daar alweer 5 jaar samen met mijn vriendin. In mijn vrije tijd doe ik graag aan spinning en in het voorjaar ga ik graag wielrennen met vrienden, zij hebben mij helemaal enthousiast gemaakt. Daarnaast ben ik ook actief in het carnavalsleven.

Inmiddels ben ik alweer 4 jaar in dienst bij Wesselman Accountants | Adviseurs. Ik ben hier terecht gekomen via school, ik heb namelijk eerst mijn afstudeerstage bij Wesselman gedaan. Het was fijn om via mijn stage laagdrempelig kennis te maken met een accountantskantoor. Dat beviel zo goed dat ik daarna ben gebleven als Assistent Accountant. Inmiddels mag ik mezelf Senior Assistent Accountant noemen. Ik ben nu verantwoordelijk voor de aansturing en reviewing en de schakel tussen de controleleiders en de assistenten. Dit maakt de functie van Senior Assistent Accountant leuk en uitdagend.

Waarom Wesselman?

Toen ik stage kwam lopen bij Wesselman proefde ik de goede sfeer meteen. Het is laagdrempelig en informeel en er is echt oog voor de mens, er wordt gekeken naar de persoon achter de werknemer. Bij Wesselman ben je geen nummertje. Dat merkte ik tijdens het sollicitatiegesprek al meteen door de vragen die er worden gesteld en zodra je start krijg je een warm welkom. 
Ik ervaar binnen Wesselman echt een familiecultuur, het is een klein tot middelgroot kantoor en hierdoor ben je meteen erg vrij in je werkzaamheden. Zodra je start krijg je verantwoordelijkheden en je hoeft niet de gebaande paden te volgen, dat vind ik mooi. Er is ruimte voor je persoonlijke interesses. 
De sfeer is verder erg gemoedelijk en ik zou eigenlijk ook wel zeggen dat het relaxed is onderling. Er is weinig hiërarchie. Je kan met een tekenend accountant net zo goed grapjes maken als met een assistent en de vennoten halen koffie voor de stagiaires en andersom. 

Welke activiteiten zijn er buiten het werk en wat is voor jou dé activiteit van het jaar?

Dé activiteit van het jaar wordt onze skitrip naar Kaprun. We gaan met alle collega’s een lang weekend naar Oostenrijk, ter ere van ons 40-jarige bestaan. Hoe tof is dat?! Ik kijk er heel erg naar uit! Daarnaast is een van onze kernwaardes ‘energiek’ en dat merk je ook terug in de activiteiten. Zo hebben we een jaarlijkse sportactiviteit (bijvoorbeeld een voetbal- of tennistoernooi) en we doen ook mee met de Triathlon Brabant. Verder hebben we jaarlijks een BBQ met alle collega’s, en voor Corona was er regelmatig een borrel op kantoor of in de stad. Met de controlepraktijk hebben we een Summer Course gehad waarmee we het Controleseizoen inluidden. Naast inhoudelijke zaken hebben we ook samen gegeten en bijvoorbeeld een leuke citygame gedaan. 

Wat wil je studenten meegeven?

Kies het pad dat het beste voelt en kijk daarbij niet naar anderen. Je hoeft niet altijd voor de gebaande paden te gaan, streef je eigen ambities na. Dus als mijn verhaal je nieuwsgierig heeft gemaakt, aarzel niet om een kijkje te nemen bij onze vacatures. En misschien zien we je snel bij Wesselman! 

F53229be624eeaa32365d2e114d5e403
Een vraag voor Dennis Vaas?

Neem gerust contact op met onze expert.

Gerelateerde verhalen