Case orange
Medewerkers vertellen

Anne van Asten over werken bij Wesselman

"Ik heb voor Wesselman gekozen omdat het een middelgrote organisatie is, waar de lijntjes kort zijn. Dit zorgt voor een hechte band met collega’s en klanten.

Medewerker(s) sinds 2017
Functie Supervisor Audit
Case Graphic orange Anne 2
Case

Wie ben jij en wat is jouw studieachtergrond?

Ik ben Anne van Asten, 22 jaar en ik woon in Deurne. Inmiddels werk ik bijna 4 jaar bij Wesselman Accountants | Adviseurs op de controlepraktijk als assistent accountant. Mijn werk bij Wesselman combineer ik met de deeltijdstudie Accountancy op Nyenrode. Hier ben ik meteen mee begonnen na het behalen van mijn VWO-diploma. Op maandag t/m donderdag werk ik bij Wesselman en op de vrijdagen volg ik colleges. Inmiddels zit ik in het vierde jaar van de Bachelor, hierna zal ik nog de Master en Post-Master volgen op Nyenrode.

Waar droom jij van?

Als klein meisje wilde ik graag balletdanseres worden, ik dans al heel mijn leven en zie het nog steeds als mijn wekelijkse ontspanningsuurtje, waarin ik lekker mijn hoofd leeg kan maken. Op de middelbare school is deze droom toch wat veranderd, mij spraken met name de vakken economie en management & organisatie erg aan. De twijfel lag in beginsel tussen de studie Bedrijfseconomie en Accountancy. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het laatste. Dit met name vanwege de mooie combinatie tussen de theorie en praktijk. Wat je op vrijdag leert, kun je de overige dagen meteen toepassen en andersom.

Waarom Wesselman?

Ik heb voor Wesselman gekozen omdat het een middelgrote organisatie is, waar de lijntjes kort zijn. Dit zorgt voor een hechte band met collega’s en klanten. De gezellige, maar toch hardwerkende en professionele cultuur spreekt me erg aan. Bij Wesselman ga je niet op in de massa en er is volop aandacht voor zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Zo krijg je een coach toegewezen en is er voldoende ruimte voor de studie, tevens is er een mogelijkheid tot het volgen van trajecten gericht op ontwikkeling binnen je loopbaan.

In de afgelopen drie jaar heb ik op veel verschillende aspecten ervaring op kunnen doen. Door het diverse klantenpakket, leer ik veel van de verschillende sectoren. Omdat je iedere een à twee weken een andere klant hebt, is er sprake van een fijne afwisseling. Ik kom daarnaast bij zowel familiebedrijven als bij grote internationale bedrijven.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Ondertussen heb ik de stap weten te maken naar de functie van senior assistent accountant. De komende jaren zal ik mij in deze functie, gecombineerd met de theoretische kennis die ik opdoe vanuit mijn studie, verder ontwikkelen tot een Registeraccountant.

B9c7406e692664f8e225849bc1ee792f
Een vraag voor Anne van Asten?

Neem gerust contact op met onze expert.

Gerelateerde verhalen