Wiesia Ileniec over werken bij Wesselman

Functie:    gastvrouw
In dienst:  december 2010

Wie ben jij en wat is jouw studieachtergrond?

Ik ben Wiesia Ileniec, 38 jaar oud en vanaf 2006 woonachtig in Helmond. Ik ben geboren en getogen in Polen, waar ik een studie volgde en Konrad, mijn man, werkte als bakker. Ik had mijn boekhouddiploma nog maar net op zak toen wij het prachtige nieuws ontvingen dat er gezinsuitbreiding op komst was en ik koos voor een carrière als ‘moeder’. Als gezin konden wij in Polen nauwelijks rondkomen, daarom hebben wij in 2006 de beslissing genomen om naar Nederland te verhuizen met de intentie hier samen te bouwen aan een betere toekomst voor ons gezin.

Waarom Wesselman?

Eenmaal in Nederland ging ik op zoek naar een baan met goede arbeidsvoorwaarden die ik gemakkelijk kon combineren met mijn gezin. Wesselman was de eerste organisatie waar ik solliciteerde. Het uitzendbureau raadde mij destijds aan om voor de kennismaking extra aandacht te besteden aan representatieve kleding. Dat verbaasde mij; ik ging toch solliciteren als schoonmaakster? Eenmaal bij het pand aangekomen begreep ik de opmerking en twijfelde ik even of ik hier wel zou passen. Maar Wesselman was de eerste en enige organisatie waar ik solliciteerde, ik werd meteen aangenomen en warm onthaald door collega’s. Sindsdien ben ik thuis en hoef ik niet verder te zoeken. Wesselman hoort bij mij en ik hoor bij Wesselman!

Wat vind je het leukst aan het werken bij Wesselman?

Ik houd van mensen, van het werken met mensen en vooral ook van een grapje op z’n tijd. Soms denk ik wel ‘ns dat ik wat serieuzer mag zijn, maar ik houd van openheid en denk dat ik goed aanvoel waar persoonlijke grenzen liggen. Voor mij zijn er geen gesloten deuren bij Wesselman, met koffie ben ik altijd overal welkom!

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Dat verandert met de jaren. Nieuwe ervaringen leiden tot nieuwe inzichten, maar mijn familie staat hierin absoluut op de eerste plaats. Hopelijk mogen we lang gezond blijven en samen genieten van het leven.


Meer weten over werken bij Wesselman?

Wiesia Ileniec

Wiesia Ileniec vertelt graag meer!

Meer weten? Neem direct contact op!

Wij helpen je graag persoonlijk verder. Naar contactformulier Bel nu