Ruud van Poppel over werken bij Wesselman

Functie:    Belastingadviseur Internationaal
In dienst:  februari 2015

Wie ben jij en wat is jouw studieachtergrond?

Ruud van Poppel 31 jaar, geboren en getogen Eindhovenaar en een echte internationale Wesselman. Na het VWO heb ik aan de Universiteit van Maastricht belastingrecht gestudeerd met als specialisme Europees en Internationaal Belastingrecht en ben ik sinds 2010 werkzaam als internationaal belastingadviseur. 

Waarom Wesselman?

Vanuit mijn vorige werkgever ben ik op zoek gegaan naar een organisatie waarin korte lijnen, zelfstandigheid, klantencontact maar vooral mijn internationale ei kwijt kan. Alsof het zo had moeten zijn stootte ik op een vacature van Wesselman waarin ze een internationale belastingadviseur zochten. Niet eerder was ik een vacature tegen gekomen waarbij alle punten bij mij aansloten, het schrijven van een motivatiebrief was nog nooit zo makkelijk. Toen tijdens de sollicitatiegesprekken het internationale karakter van Wesselman naar boven kwam en ik een klik met de organisatie voelde, was de overstap snel gemaakt. Wesselman onderscheidt zich voor mij van andere advieskantoren, omdat je het vertrouwen en de vrijheid krijgt om jezelf en de klanten te laten excelleren.

Wat vind je het leukst aan het werken bij Wesselman?

Door de zelfstandigheid die Wesselman mij biedt en de mogelijkheid om nieuwe ideeën te ontwikkelen en te ontplooien om klanten te laten excelleren, voel ik mij persoonlijk betrokken bij de organisatie en echt verantwoordelijk voor onze klanten. Geen dag is hetzelfde omdat je 's ochtends niet weet met welke landen je 's avonds gesproken hebt en je continue moet schakelen tussen Engels, Duits en Nederlands. Bovendien ga je regelmatig bij je internationale klanten en collega’s op bezoek. De nauwe samenwerking en de drive van zowel mijn interne als mijn internationale collega’s, maken het werken bij Wesselman allerminst een straf. Kortom: Wesselman voelt als familie.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Een goede work-life balance is voor mij erg belangrijk. Graag zou ik de internationale adviespraktijk van Wesselman verder willen uitbouwen tot een toonaangevende internationale praktijk die bekend is in Brabant en ver daarbuiten. Bij Wesselman krijg ik de vrijheid en middelen om dit samen met mijn collega’s te realiseren. Ik wil nog lang deel uit maken van de Wesselmanfamilie.


Meer weten over werken bij Wesselman?

Ruud van Poppel

Ruud van Poppel vertelt graag meer!

Meer weten? Neem direct contact op!

Wij helpen je graag persoonlijk verder. Naar contactformulier Bel nu