Jasper Dielis over werken bij Wesselman

Senior Assistent Accountant, sinds augustus 2014 bij Wesselman

Waar kom je vandaan en wat is je studieachtergrond?

Ik ben geboren in Veldhoven, maar opgegroeid in Eindhoven. Nadat ik mijn Vwo-diploma heb behaald ben ik gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg. Hier heb ik achtereenvolgens mijn Bachelor Bedrijfseconomie en mijn Master in Accounting behaald. Gelijktijdig met mijn start bij Wesselman ben ik begonnen met de post-masteropleiding Accountancy waarbij ik 4 dagen in de week werkte en op vrijdags college volgde. In de zomer van 2017 heb ik deze opleiding afgerond. Ik bevind me nu in mijn tweede jaar van mijn praktijkstage.

Waarom heb je voor Wesselman gekozen? Hoe ben je met hen in contact geraakt?

Tijdens mijn studie heb ik meerdere in-house dagen van verschillende kantoren bijgewoond, zowel van de big four als van middelgrote kantoren. Hierbij werd het voor mij duidelijk dat een middelgrootkantoor beter bij mij past en ben ik in contact gekomen met Wesselman. Wesselman kon mij bieden wat ik zocht: een hoge mate van professionaliteit in combinatie met een warme en persoonlijke benadering, oog voor ontwikkeling en veel werkplezier. 

Wat vind je het leukst aan het werken bij Wesselman?

Er is een aantal aspecten die ik erg leuk vind aan het werken binnen de controlepraktijk van Wesselman. Ten eerste krijg je bij uiteenlopende bedrijven een uniek kijkje in de keuken. Wat is de strategie? Hoe houden ze de onderneming in control? Wat is het personeelsbeleid? Elk bedrijf is weer anders en heeft zijn eigen kenmerken. Tevens voer je gesprekken met de CEO’s en CFO’s en kom je alles te weten over hun visie en doelstellingen. Ten tweede spreekt de afwisseling van de werkzaamheden en het werken in teamverband mij erg aan. Binnen de controlepraktijk van Wesselman werken we in afwisselende teams (meestal 3 tot 6 collega's), strekt de klantenportefeuille zich uit over sterk uiteenlopende branches en groottes, heb ik te maken met nationale en internationale klanten, wissel ik werkdagen op kantoor af met werkdagen op locatie bij de klant en voer ik naast jaarrekeningcontroles ook andere opdracht uit zoals subsidiecontroles, beoordelingsopdrachten en samenstelwerkzaamheden. Dat dit alles plaatsvindt in een warme en persoonlijke sfeer en er een goede balans is tussen werk en privé maakt het voor mij elke dag weer een plezier om bij Wesselman te werken.

Hoe zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Wesselman?

Werken bij Wesselman is een goede stap voor gemotiveerde en ambitieuze professionals. Wesselman investeert voortdurend in het talent, kennis en kunde van zijn medewerkers. Zo kun je meerdere interne opleidingen volgen, zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied. Daarnaast krijg je bij Wesselman een mentor toegewezen die fungeert als coach en waarbij je al je vragen kwijt kunt. Wesselman biedt een marktconform salaris, betaalt je studie en voorziet je van een leaseauto, zakelijke telefoon en een eigen laptop.

Wat zijn de mogelijkheden bij Wesselman voor afgestudeerden?

Ieder jaar starten meerdere geslaagden van de middelbare school of pas-afgestudeerden hun carrière bij Wesselman. Zij combineren het werken bij Wesselman met hun opleiding (bachelor, master of post-master). Op dit moment zijn we nog op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s. Dus als mijn verhaal je nieuwsgierig heeft gemaakt, aarzel dan niet om een kijkje te nemen bij onze vacatures. En misschien zien we je snel bij Wesselman! 


Vragen over werken bij Wesselman?

Jasper Dielis

Jasper Dielis vertelt graag meer!

Meer weten? Neem direct contact op!

Wij helpen je graag persoonlijk verder. Naar contactformulier Bel nu