Guido van Lieshout over 12,5 jaar Wesselman

Functie:    Manager Accountancy
In dienst:  februari 2006 

Wie ben jij en wat is jouw studieachtergrond?

Guido van Lieshout, 41 jaar en geboren en getogen in Helmond waar ik nog steeds woon met mijn vrouw en 2 kinderen. Ik heb in Tilburg Bedrijfseconomie gestudeerd en ben na mijn afstuderen in 2001 direct de accountancy in gegaan. Sinds 2006 sta ik ingeschreven als Registeraccountant.

Waarom Wesselman?

Ik was op zoek naar een organisatie met een informele sfeer en veel mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Vanuit de eerste gesprekken leek Wesselman op dat gebied goed bij me te passen en dat is voor mij ook de juiste keuze gebleken. Binnen Wesselman heerst een hele prettige sfeer; er is oprechte interesse in collega’s onderling en ook aandacht voor de zaken buiten de werksfeer. Er wordt samen hard gewerkt, maar ook veel plezier gemaakt; plezier in het werk blijven houden vind ik erg belangrijk. Daarnaast wordt er gekeken naar de ontwikkeling per persoon; dus geen vastgelegde paden, maar ontwikkeling op de vlakken waar je goed in bent, zodat iedere collega goed tot zijn recht komt.

Wat vind je het leukst aan het werken bij Wesselman?

Samenwerken, zowel met collega’s als met ondernemers. De vele contacten en het meedenken. Samen iedere keer weer de opdrachten tot een goed einde brengen.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Samen met mijn collega’s onze ondernemers goed blijven bedienen en daarbij het plezier in het werk behouden en dit uitdragen binnen de organisatie.


Vragen over werken bij Wesselman?

Guido van Lieshout

Guido van Lieshout vertelt graag meer!

Meer weten? Neem direct contact op!

Wij helpen je graag persoonlijk verder. Naar contactformulier Bel nu