Een informele sfeer, teamwork en korte lijnen met elkaar én met onze ondernemers, staan bij ons hoog in het vaandel. Dat klinkt als ‘uit een boekje’, maar is bij Wesselman echt het geval. Wij bestaan uit onderstaande afdelingen: 

Fiscaal advies

Fiscaal

Wesselman is van origine een fiscaal advieskantoor en dat is nog steeds op diverse fronten voelbaar. Wij zijn een erkend NOB-belastingadvieskantoor en bieden de medewerkers die daarvoor in aanmerking komen een NOB-lidmaatschap met alle voordelen die daarbij horen. 

Aangiftepraktijk

Onze Aangiftepraktijk bestaat uit 6 medewerkers en is gecentraliseerd in Eindhoven. Het aangifteteam neemt de volledige aangifte uit handen, zodat onze ondernemers geen belastingvoordelen laten liggen of vervelende naheffingen riskeren.

Accountancypraktijk

Accounting | Outsourcing

Onze afdeling Accounting | Outsourcing verzorgt de financiële processen van ondernemers die deze aan ons uitbesteed hebben. Daarbij kan onder andere gedacht worden aan het boeken van financiële administraties, zorgdragen voor tussentijdse cijfers en het ondersteunen van pre-audit werkzaamheden. Accounting | Outsourcing is gevestigd op onze locatie in Helmond.

Controlepraktijk

In onze Controlepraktijk, die onder toezicht van de AFM staat, zijn ongeveer 25 medewerkers werkzaam die opereren als één team; er wordt ‘over de vestigingen heen’ gewerkt. Ieder jaar starten er weer meerdere (beginnend) Assistent-Accountants hun loopbaan bij ons zodat de doorgroeimogelijkheden van alle medewerkers gewaarborgd blijft. Je werkt steeds in wisselende teams en voor zowel nationale als internationale klanten, waardoor je altijd met verschillende collega’s van alle niveaus samenwerkt. 

Samenstelpraktijk

In onze Samenstelpraktijk zijn ongeveer 25 medewerkers werkzaam die eveneens opereren als één team en vanuit beide vestigingen werken. 

Onze dienstverlening gaat natuurlijk veel verder dan het samenstellen van de jaarrekening. Wesselman is een fullservice kantoor met een sterke adviespraktijk. Op basis van actuele cijfers en ontwikkelingen adviseren wij onze cliënten realtime over het verbeteren van prestaties en het terugdringen van onnodige risico’s. Belangrijkste uitgangspunten daarbij zijn altijd de persoonlijke relatie met en ambities van de ondernemer.

Consultancy

Consulting

Als ondernemers willen veranderen, qua doelstellingen, bedrijfsvoering of op een ander vlak en zelf niet de tijd en kunde hiervoor in huis hebben, dan kunnen zij terecht bij Wesselman Consultancy.  

Wesselman Consultancy zorgt voor een opgeruimde organisatie, montere medewerkers en contente cliënten. Die drie-eenheid is het fundament onder alles wat wij doen. Onze doelstelling is om de beste adviseur voor (familie)bedrijven én de beste werkgever te zijn. Met de expertise van Wesselman Consultancy zijn wij in staat om als onafhankelijk adviseur onze ondernemers daadwerkelijk te laten excelleren. 

Wesselman Consultancy is ingedeeld in de volgende organisatie-eenheden:

Juridisch advies

Onze juridische adviespraktijk bestaat uit vier medewerkers. Zij zijn alle werkzaam vanuit beide vestigingen. Heel gemakkelijk, want dat geeft de mogelijkheid om direct met elkaar te schakelen over zaken die waarschijnlijk niet lang kunnen blijven liggen.

Onze juristen denken structureel mee over de vorm én inhoud van bedrijf(sprocessen) en zijn gespecialiseerd op de volgende rechtvormen:

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Contractenrecht

Pensioenadvies

Wesselman Pensioenadviseurs B.V. heeft - als één van de weinige pensioenadviespraktijken - een vergunning van de AFM voor het onafhankelijk adviseren en bemiddelen in pensioen en inkomensvoorzieningen.

De Wesselman Pensioenadviseurs weten de complexe pensioenmaterie terug te brengen tot een helder en begrijpelijk verhaal, zodat de ondernemer weer grip en inzicht krijgt op zijn/haar pensioen en die van van zijn/haar medewerkers.

Salarisadministratie

Op onze Salarisadministratie zijn zowel Salarisadministrateurs als -adviseurs werkzaam. Zij werken allen vanuit onze vestiging in Helmond en nemen de volledige loonadministratie uit handen; van de loonstroken, arbeidscontracten tot de aangifte loonbelasting.


Meer weten over Wesselman en jouw droombaan?

Milou Kutscha

Milou Kutscha vertelt je er graag alles over!

Interesse gewekt? Neem direct contact met ons op!

We drinken graag een kop koffie met jou. Contactformulier