Case orange
Medewerkers vertellen

Céline Croes over werken bij Wesselman

Céline Croes besloot, tijdens de Coronapandemie, na veel wikken en wegen het roer om te gooien en haar HR ambities na te streven. Nieuwsgierig hoe dit besluit tot stand kwam? Lees dan snel verder

Medewerker(s) sinds 2021
Functie HR medewerker
Case Graphic orange Navigation Celine
Case

Céline Croes over werken bij Wesselman

Céline Croes besloot, tijdens de Coronapandemie, na veel wikken en wegen het roer om te gooien en haar HR ambities na te streven. Nieuwsgierig hoe dit besluit tot stand kwam? Lees dan snel verder.

Wie ben je?

"Ik ben Céline, 26 jaar en kom uit Lanaken (België). Ik heb de Bachelor Fiscaal Recht aan de Universiteit van Maastricht afgerond en ben vervolgens aan de gelijknamige Master gestart. Momenteel ben ik druk met de afronding van mijn scriptie," vertelt Céline. "Ook werk ik als werkstudent bij Wesselman Accountants | Adviseurs."

Hoe ben je met Wesselman in contact gekomen?

"Ik zat tijdens mijn studie in de commissie van First Maastricht, een studievereniging voor fiscale studenten. We organiseerden dat jaar drie verschillende recruitment events. Twee werden geannuleerd vanwege de Coronapandemie. Het derde evenement wilden we online hosten in de vorm van een wijnproeverij. Verschillende kantoren sloegen de uitnodiging - wegens het online karakter - af. Wesselman was heel enthousiast. Het wijnpakket werd naar het kantoor verstuurd en een gezellige proeverij volgde. Bram, Ruud en Robbin vertelden ons meer over de organisatie en de mogelijkheden binnen Wesselman. Het open karakter sprak me gelijk aan," vertelt ze opgewekt.

"Ik had nog geen praktijkervaring en besloot bij Wesselman te solliciteren. Binnen een mum van tijd startte ik als werkstudent BTW. Een mooie, nieuwe uitdaging die me goed deed. Na een aantal maanden sloegen de twijfels toe; past fiscaal recht wel bij mij als persoon? Na lang wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt. Desondanks besloot ik mijn studie af te maken. Ik werkte al jaren bij de Albert Heijn en was naast teamleider - op filiaalniveau - verantwoordelijk voor de contracten en het personeelsbeleid. Dit sprak me heel erg aan. Ik was nieuwsgierig of ik dit bij Wesselman net zo leuk zou vinden en kaartte dit aan tijdens een gesprek met mijn leidinggevende aan. Héél spannend!"

Heb je de kans gekregen?

"Zeker," knikt Céline. "Het karakter van de gesprekken is me goed bijgebleven. Ze zagen mijn capaciteiten en gaven me - ondanks mijn studieachtergrond - de kans. Dat vind ik geweldig. We zijn begonnen bij de basis. Ik heb veel met Maartje en Milou meegekeken en ben het vervolgens zelf gaan doen. Inmiddels ben ik onderdeel van het team en heb ik mijn eigen verantwoordelijkheden."

Geweldig! Hoe zie je de toekomst?

"Het afronden van mijn scriptie heeft nu prioriteit," antwoord Céline vastberaden. "Daarna is het tijd voor een studiebreak. Ik wil me, in de toekomst, graag verder verdiepen in het HR vak. Ik ben heel blij dat ik deze kans bij Wesselman heb gekregen."

5248c32ddb1d5b2e93fe3d47ce692fca
Een vraag voor Céline Croes?

Neem gerust contact op met onze expert.

Gerelateerde verhalen